Czy w Lidlu można płacić bonami Sodexo?

Ulubione sklepy z ubraniami, butami itp. Gdzie kupować tanią elektronikę, sklepy internetowe i stacjonarne, opinie o markach, niedroga żywność itp.
ragar

Czy w Lidlu można płacić bonami Sodexo?

Postautor: ragar » 28 maja 2015, 19:10

Być może będzie to częściowe powtarzanie się, ale z kolei ja zastanawiam się czy w Lidlu przyjmują bony Sodexo :?: Bo też mam kilka takich od pracodawcy, a chciałbym je przeznaczyć na promocje w tym sklepie. Był już tu wątek o tym, czy Biedronka przyjmuje Sodexo, ale ja chcę zapłacić nimi w innym dyskoncie. No a nie chcę iść do sklepu tak i później świecić oczami przy kasie, kiedy okazałoby się, że nie mogę dać tam tych kuponów. A w ogóle to zastanawiam się dlaczego na premie często pracodawcy dają właśnie Sodexo, a nie po prostu gotówkę, bo jednak z nią najłatwiej coś zrobić. Jeśli ktoś będzie mi w stanie pomóc, to bardzo proszę o odpowiedź w tej sprawie.

iti

Re: Czy w Lidlu można płacić bonami Sodexo?

Postautor: iti » 06 lip 2015, 20:41

I jak? Dowiedział się już ktoś jak to jest w praktyce? Przydałoby mi się wiedzieć, ale z tego co kojarzę, to przyjmują tam tego rodzaju zapłatę :) Chyba znajomy dostał ostatnio coś takiego na święta i poszedł tam na zakupy, no a potem miał co jeść ;)

Wróć do „W jakich sklepach robić zakupy ubrań, jedzenia, elektroniki? Opinie i pomysły”