Gdzie można kupić pastę sezamową?

Ulubione sklepy z ubraniami, butami itp. Gdzie kupować tanią elektronikę, sklepy internetowe i stacjonarne, opinie o markach, niedroga żywność itp.
iti

Gdzie można kupić pastę sezamową?

Postautor: iti » 06 lip 2015, 20:58

Mam zamiar zrobić humus, tylko zastanawiam się gdzie można kupić pastę sezamową, a to przecież jest niezbędny składnik służący do przygotowania tej potrawy. Może ktoś mi powie w jakim sklepie dostanę pastę z sezamu? Bo pewnie więcej osób miało podobny problem, a nie tylko ja :)

Nowy

Re: Gdzie można kupić pastę sezamową?

Postautor: Nowy » 08 lip 2015, 9:51

Z tego, co kojarzę, to pastę sezamową na humus można kupić w Almie i nawet nie jest tam jakoś bardzo droga. Są jej chyba nawet dwa rodzaje, jasna i ciemna, choć do przygotowania humusu zwykle chyba stosuje się jasną. Nie wiem w jakich innych sklepach można kupić takie coś, ale na pewno nie jest to jedyny sklep.

iti

Re: Gdzie można kupić pastę sezamową?

Postautor: iti » 29 lip 2015, 18:34

Ja też kiedyś widziałem w Tesco, ale nie wiem czy to stały element wyposażenia :) No ale szukajcie, a znajdziecie pastę sezamową ;)

Wróć do „W jakich sklepach robić zakupy ubrań, jedzenia, elektroniki? Opinie i pomysły”